mandag 15. april 2013


Her er det stadig noe nytt på hjemmefronten.
Og etter at den skjønne gamle franske rullegardinen jeg hadde på veggen, ble solgt. Ja så måtte det jo noe nytt opp der. Det passet jo utmerket at denne veggdekoren i tre kom til butikken akkurat da. Desverre så er den sprukket nedover halve bildet og kan ikke selges. Så nå får den henge her inntil videre. Sprekken syns jo ikke på avstand og om en ikke vet om den. Utrolig flott er den i alle fall. I butikken står nå en sort med et litt annet mønster.

 
Jeg er begynnt å strikke for hånd igjen. Det er jo veldig terapi for sjelen og sitter der og la hendene jobbe og tankene løpe. Somregel så ser jeg jo på tv og pc mens jeg strikker da. Men sånn er nå vi damer. Slapper av alikevel:) Og strikketøyet skal bli nytt sofateppe. Kom over tykkt garn i 100% ull til bare 14 kr. nøstet. Og da måtte jeg bare sette igang. Skal jeg strikke, ja så må det lønne seg. Koster genseren over kr. 1000,- i garn da kjøper jeg heller en ny. Men sånn er jeg. Litt gammeldags tankegang. Men det var jo sånn jeg gjorde når jeg var tenåring. Hadde ikke råd å kjøpe ny, ja så fikk jeg strikke en da. Og teppet kommer jo nå på ca 300,- Det liker jeg:) 
Nå er det vel mange som får helt sjokk når de ser jeg har dradd et teakmøbel inn i stua. Men jeg har plutselig fått sansen for dette luftige lette designet fra 50-60 tallet. Og det passer jo veldig godt inn i huset mitt. Det er jo bygget i 1957. Seksjonen har vært svigers sin, og den var bare å putte bak i bagasjerommet på bobilen sist vi var i Ålesund. Ikke visste jeg hvor jeg skulle ha herligheten. Hadde tenkt en annen stuevegg. Men det var før jeg oppdaget at Tv'en passet inni der. Så var det bare å tre seksjonen utenpå Tv. Trengte ikke føytte på den en gang. Perfekt:)


 
Og så lenge jeg får mixe sammen nytt og gammelt, antikk og vintage, 1800 tallet og 60-tallet som her. Ja så er jeg lykkelig. Og da bryr jeg meg ikke om hva andre syns. Interiør for meg handler ikke om å tekkes andres smak, og prøve å ha noen som alle syns er fint, (det er jo jobben min i butikken, der prøver jeg å ha litt av begge deler) for at flest mulig skal syns jeg er flink. Det handler nok mest om gjennbruk og å finne noe som ikke alle andre har;)
 


4 kommentarer:

 1. Hei der!
  Så kul teakseksjon!! Ønsker meg veldig!! Har lett en stund på finn.no, men de jeg liker befinner seg som regel i Oslo og det er 40 mil å kjøre....Men kommer nok over en! Likte din veldig godt, de fine håndtakene i tre har jeg sansen for!!
  Fin fredag til deg!
  Siri

  SvarSlett
 2. Hei Ragnhild. Nå ble jeg så glad. Endelig et livstegn fra deg. Jeg var litt bekymret faktisk. Du har vel fullt opp med butikken tenker jeg. På tide å stikke innom deg igjen snart :-) Tre-dekoren over sofaen er skikkelig fin!

  SvarSlett
 3. Så koselig sofakrok dere har! Moro veggpryd, den har jeg aldri sett før:)

  SvarSlett
 4. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design
  this website yourself or did you hire someone to do it for you?
  Plz answer back as I'm looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. many thanks

  Feel free to visit my webpage :: Cheap NFL Jerseys

  SvarSlett