tirsdag 30. september 2014

Lag en krans av hortensiablomster.Jeg har sett tørka hortensiakranser som jeg har syns har vært veldig fine. Jeg har ikke den store fine hage hortensian i hagen, men jeg har syrinhortensia. Litt mindre blomster men veldig søte og vakre. Så jeg har prøvd å lage en krans av de.


Jeg ville ha en litt liten og luftig krans så trengte bare plukke 4 blomstertopper. Jeg har en ganske nyplanta busk med ikke så veldig mange blomster på, og hadde ikke hjerte til å plukke av så mange heller;)

 

Jeg brukte en ganske stiv ståltråd til base. Kveilet den to ganger rundt en blomsterpotte for å få den så rund som mulig, og viklet den sammen. Også brukte jeg sytråd å surre rundt og feste de små blomsterkvastene med. Klippet først opp blomstene i mindre kvaster. Tynn og medgjørlig ståltråd duger også, men jeg syns alltid det er lettere å få til med sytråd. 


Og slik ble min første selvlagede krans av syrinhortensia. Ikke så jevn og fin som en blomsterdekoratør ville fått det til. Men for meg, akkurat passe shabby og søt. Det er litt sån; Ragnhild gjør noe hun ikke kan.


Nå får den ligge og være vakker pynt sammen med det gamle porselenet. Jeg håper den skal være fin når den er blitt tørr også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar