fredag 26. september 2014

Hagegleder


 
I tillegg til interiør så er min store glede å ha en stor hage. Jeg elsker å være ute i hagen og pulse med forskjellige prosjekter der. Se at ting vokser og trives er jo verdens beste belønning. Samtidig som jeg føler meg frisk og opplagt og får en god porsjon frisk luft. Også syns jeg det er kjempegøy å ta bilder i hagen. Det er jo bare så fantastisk mange fine motiver. Å prøve å fange innsektene i et bilde er jo ekstra morsomt:)
 
 
Derfor tenker jeg, at jeg i framtiden kommer til å skrive mer om hage her. Jeg har nå flere prosjekter på gang der, enn inne i huset. Selv om interiør, gamle ting, loppemarkeder osv også er kjempegøy så må det altså bli mer hage. Men for all del. Jeg kommer aldrig til å slutte å skrive og vise bilder om interiør. Det blir en kombinasjon.
 
 
Og nå.  En kopp kaffe i solen. Tenk å ha sommerfølelse i hagen nå, og sitte ute i solen å nyte roser og blomster i slutten av September. Det er bare helt fantastisk. Etterpå skal jeg plante løker.

2 kommentarer:

 1. Så koselige bilder.
  I dag var det spesielt deilig å se de, for tåka henger nedover fjellene, og det har pissregna i går, i natt og jammen regner det ikke litt i dag og...Jeg elsker også å ta bilder av blomster, veldig gøy når men får et bra med insektene på.... Legger noen av de inn på instagram, er litt sløv der, men har store planer om å bli litt bedre.Her blir det ikke noe løkplanting. Har rådyr som spiser opp tulipanene så det er ingen vits.. Kanskje, kanskje jeg planter litt påskeliljer... Ha ei flott helg videre.
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
  Svar
  1. Var der inne for noen uker siden. Og det regnet så mye at jeg dro hjem en dag før. Tror jeg er skikkelig utav trening på å takle alt det regnet. Og blir lei og i dårlig form av å ikke være ute;)
   Jeg har også mye rådyr som knafser i seg alle tulipanene her. Har satt opp gjære rundt kjøkkenhagen. Så tulipanene blir planta der;)
   Klem:)

   Slett