onsdag 1. januar 2014

Hei
Mitt fulle navn er: Ragnhild Line Walla Henriksen
Jeg er en jente med mange jern i ilden. Jeg elsker å jobbe med forskjellige kreative prosjekter. Og her på bloggen deler jeg dette med deg.
Det handler om:

Keramikk
Under signaturen Line Walla
lager jeg rustikke ting som gjerne bærer preg av kreativt gjenbruk. Og syns struktur og avtrykk i leire er spennende. Leire og dets muligheter slutter aldri å fascinere. Og skapergleden blomstrer i verkstedet.
Siden jeg er en hagevenn, er veldig mye av det jeg lager til nytte og pynt i hagen. Ellers også for inne-plantene. For utenom blomsterpotter i mange forskjellige størrelser og uttrykk til inne og utebruk, lager jeg fuglematere, fuglebad og hagechims.
Det er ikke bare viktig at det vi bringer inn i hagen skal fungere, det skal også være vakkert for øyet:)

Hage:
Jeg elsker hagen min. Der dyrker jeg historiske roser og stauder. Jeg lider nok litt av samlemani når det kommer til rosene, og har helst en av hver. Så nye kommer til hvert år og jeg gleder meg stort til blomstringen. Staudene er mine plantevenner som kommer igjen år etter år. Nye bedd må stadig spas opp og jeg syns det er helt greit at plenene blir mindre og mindre.
Jeg dyrker også litt frukt, grønt og bær. Men ikke helt den store interessen, selv om det er helt fantastisk å kunne gå ut i hagen ås spise seg mett på tomater og sukkererter.
Hagen kan regnes for å være økologisk da ingen kjemikalier eller kunstgjødsel brukes. Den ligger i sone 4 og er ca 1 mål stor.

Gjenbruk:
Jeg syns gjenbruk er flott. Alt fra gamle møbler, ting og tang og tekstiler blir tatt vare på og brukt. Klær blir klippet opp og gjort om til tepper om det er av rette materialet. 

Interiør:
Denne bloggen ble startet i forbindelse med at jeg åpnet nettbutikken Wallas Verden. Der jeg solgte gamle franske antikviteter og møbler, samt nytt interiør. Etter hvert åpnet jeg også fysisk butikk i Asker. Butikken og nettbutikken er nå nedlagt og salg av interiør er ikke lengre noe jeg lever av. Det er allikevel en stor interesse og jeg elsker å gå på skattejakt på markeder og i bruktbutikker.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar