mandag 11. februar 2013Mens snøen daler forskiktig ned ute, og vinteren liksom nekter å slippe taket her i Asker, så tillater jeg meg å tenke på vår og sommer.
 
Barfota skuffer ikke denne sesongen heller. De kommer med mye fint og jeg gleder meg:)
 Sommerens farge nr1 er corall. Frisk og lekker. Virkelig til å bli i godt humør av. Kjolen er strikket i bomull og har stjerne i pajetter. Kommer i marineblått også. Siden den har lange armer så fungerer den jo utmerket også med støvletter til. Faktisk hele året. Selv om det ser utrolig deilig ut å trippe barbeint på bryggekanten da. Virker så fjernt men nå er det jo like før. Og like før klærne kommer til butikken. Levering februar står det på fakturaen;)

3 kommentarer:

 1. Jag kikar in och önskar dig en trevlig alla hjärtans dag!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvarSlett
 2. Hei, vi vil bare tipse om at det har kommet ny bryllupsblogg i Norge - stikk en tur innom til oss for magisk og unik inspirasjon! Du kan også like oss på facebook http://www.facebook.com/pages/The-Norwegian-Wedding-Blog/420545134702185 :-)

  Med Hilsen
  Lisa

  SvarSlett
 3. I've not yet seen Avatar, but I hear it's great gucci replica, especially since it's obviously influenced by anime, but doesn't try chanel replica to emulate and magnify it.

  SvarSlett