onsdag 28. november 2012

ButikkbilderYou are a star
Jeg tenker at alle er en stjerne. Noen stjerner lyser ekstra mye for noen og alle er vi glade for de som skinner ekstra for akkurat oss. Familie og venner.
Snart er det jul og vi har mulighet til å vise hvor mye vi setter pris på disse stjernene som skinner rundt oss.


 
Jeg har knipset noen bidler i butikken. Og lar de være til inspirasjon.  
Jeg, personlig føler meg ikke som den stjernen jeg har lys å være. Jeg jobber for mye, og akkurat i kveld skal jeg legge meg tidlig. Nå har det vært kontorarbeid til kl 01-02 hver natt og i dag hadde jeg hodepine på jobb. Isssje braaa. Nei, jeg ser nå fram til en laaang og god natt søvn. I morgen skal min kjære mann hjelpe meg å pynte med juletrær utenfor butikken. Og på lørdag blir det koslig i sentrum med tenning av julegran, barnesangkor og nisser.
 
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
 
Ellers så håper jeg alle som kan søker oss opp på instagram. Eller meg, da. det er jo jeg som legger ut og styrer der;) Syns det er kjempegøy og veldig kjekt med 324 følgere på bare noen få uker. Er så takknemlig for alle som følger og snart skal dere bli belønnet med litt konkuranser og gavedryss der. Så om du ikke er følger så søk meg opp: wallasverden 

3 kommentarer:

 1. huff,travel men koslig tid fremover - viktig å ta vare på seg selv oppi det hele,så håper virkelig du får en skikkelig god natts søvn og våkner fresh og uthvilt i morgen :)
  Nydelige bilder fra butikken,så mye lekkert jeg skimter.....flink du er!
  Toveklem:)

  SvarSlett
 2. Flotte ting du har fått i butikken din...kan tenke meg det er stort tempo for deg om dagen, godt du har god hjelp. Ønsker deg masse lykke til med julehandelen. Varm klem fra meg

  SvarSlett
 3. Hei, Nydelige ting og inspirasjoner i din butikk:-) God helg! klem Siv:-)

  SvarSlett