mandag 15. oktober 2012

Morgenstunn med Gull i Munn. Gull Kopp fra Miss Etoile.


Gull krusene fra Miss Etolie er tilbake på lager.  Jeg bare må ha et sånn. Må jo innrømme at det er litt stas med gull. Også gull kopp da. Gull i munn. Vi har de også i sølv. Til dere som digger sølv. Og er du ikke født med en sølvskje i munnen, kan du jo heller leve livet med et sølvkrus.


Søte krus med gulldotts. Nydelige disse også. Og til motsetning til de i helt gull eller sølv, så går disse i oppvaskmaskinen. Der er forresten kommet krus med hank også. Dotts og pastell striper. Jeg drikker ikke brennheit kaffe eller te. Da brenner jeg meg i munnen. Tåler varme fryktelig dårlig, så jeg trenger ingen hank. Liker å sitte å kose meg med koppen i hendene når den er passe varm nok til det, da er den passe varm nok til å drikke også. Jeg selger mange kopper og gud så mange forskjellige vaner der finnes. Alle har kommet fram til den ultimate måten å drikke sine kaffekopper, for å oppnå mes mulig kulinarisk kaffe kos. Herlig. Vi er en nasjon som er eksperter på å kose oss. Jepp. Det norske folk elsker kos. Ikke sant;)
Tenk, i går snødde det. Det passet utrolig dårlig. Jeg har jo bare søndagene til rådighet i hagen. Tror du jeg ligger etter sjema eller. Uff av meg. Men i dag fikk jeg plantet en rose. Nå står det bare 2 igjen. De må i jorden før snøen kommer. Tror ikke de skal overvintre i pottene sine. Måtte det bare bli litt bedre vær neste søndag. Det var ikke til å holde ut i dag. I sludd og silregn. Usj av meg. Måtte den rosa kvittere med mange skjønne roser til neste år. Bildet er av en annen busk som faktisk står og blomstrer nå. Tok bildet tidligere i uka. Morsomt med roser i hagen og julepynt i butikken;)

1 kommentar: