mandag 22. oktober 2012

Drivved


Egentlig har jeg bare lyst å sitte i hobbyrommet mitt og pusle med kreativie ting hele tiden. Det skal jeg love dere det ikke blir mye tid til. Men nå har jeg stjålet meg litt tid, og kost meg med å lage en lykt.


Slike prosesser tar for min del ofte veldig lang tid. Jeg var på stranden til svigers utenfor Ålesund for over 1 år siden. Og der var det utrolig mye rekved. Plank, kvist og kvast. Der er det jo ekstremt værhardt, så det var mye fint der. Også plukket jeg ikke med meg noe. Nå har jeg altså gått i et år og ventet på neste anledning. Og i høstferien var vi der. Jeg fikk sanket med meg en god bunt med slike pinner. De er jo bare helt nydelige med sine sølvgrå og brune farger. Glatte og fine. Glassene hadde jeg allerede kjøpt inn, så de stod her og ventet på kvistene og tiden til å begynne å sette de sammen.

 
 
Ikke noe hokkus pokkus dette, og ikke noe kunstverk som krever forkunnskaper. Bare litt planlegging og sanking av riktig materiale. Om jeg får tid så blir det slike lykter å finne i butikken også. Det er hvertfall planen;)

2 kommentarer: