onsdag 26. september 2012

Fotoshoot og hage og så ferie:)

 Heisann folkens. Jepp! Vi har hatt Asker dager med gode tilbud i butikken. Og det tenkte jeg alle nettkundene også måtte få. Så derfor har jeg fjernet frakten. Mange har allerede benyttet seg av muligheten og det er jo kjekkt å se at det blir satt pris på.

 Christine er så snill og stiller opp som modell. Jeg er ikke alltid like fornøyd med leverandørenes bilder. De er ofte bare fra framsiden og noen ganger finnes det bare av en annen farge, osv. Eller sånn som denne sorte transparange skjorteblusen fra Vintage by Fe. der de har en modell med en blondetopp under i sort, så ser det ut som det er blonder på blusen. Håpløst. Denne er jo bare råkul og altså uten blonder.
 Kjolene fra Tulip & Tatamo er jo bare så fine. Jeg er så imponert over hvor fint de sitter på. De er helt nydelige og kundene stråler. Om du er liten eller stor så sitter de like fint.

Og tenk at jeg skal på en liten ferie. Klassen til min datter er invitert til Ungarn for å besøke en tidligere elev. Klart vi kommer. Men foreldre og søsken. Alle som kan. Det er ikke i regi skolen, så vi drar i høstferien og blir der i 5 dager. Allerede på fredag. Gleder meg jeg:) Lover bilder ifra turen. Jeg er jo veldig spent på både Budapest og Vien. Vi skal bo midt i mellom de to byene og besøke begge.
Det skjer veldig mye på hjemmefronten. Endelig er fravemskinmannen ferdig med hagen. Vi har hvet dette området med ca 1m og nå har jeg plutselig et stort oråde som skal beplantes. En ting jeg bestillte når de alikevel holdt på var en stor stein. Og en dag kom en lastebil med steinen min. Et sort dinosauregg:) Den er så fin. Og jeg skulle gjærne hatt flere. Men i sommer så visste jeg jo at dette skulle ferdistilles i løpet av sommeren. Så jeg har jo ikke klart å la være å kjøpe litt planter. Og de må jo i jorden nå. Før jeg reiser på ferie. Så noe har jeg plantet noe står og venter på bedre vær. I dag bare øser det ned. Å jeg skal ha så mye. Et hagehus, grønnsaker, bærbusker, jordbær og roser. Mange roser. Også gjøre. Alle rådyr skal gjæres ute. Ellers er det liten vits i å plante noe som helst. Ja jeg bare gleder meg sånn til neste sommer:)
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Har hørt rykter om at det er over 20+ i Budapest nå. Tror jeg skal finne fram sommerkjolen min jeg. Pakke litt kanskje:)
Butikken og nettbutikken overlater jeg i gode hender til Wilde og Ingrid så alle kunder blir godt tatt vare på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar