tirsdag 5. juni 2012

Porselen fra Olsen & Jensen


Noen ganger er det ekstera kjekt å pakke opp nye varer. Det var det i dag. Nytt prorselen fra Olsen og Jensen skuffer ikke. Det er bare så flott og imponerendes at det tar helt pusten fra meg.


Disse urnene eller vasene var bare så enormt mye større enn hva jeg trodde. Jeg hadde bare sett dette bildet av de på nettet, og håpet det var en passe vase eller potteskjuler. Også var de jo bare så store og flotte. Ingen fare for at ikke blomsterpotten går nedi her. Også er det like flotte bare til pynt uten noe som helst plante i. Jeg skal så garantert ha en slik med meg hjem.


Også dette fatet var veldig mye større enn hva jeg hadde trodd. Kan jo bade en baby oppi her sa Miriam da hun kom på jobb. Hihi. Der kommer snart en baby hjemme hos henne;) Jeg tenkte mer at, her er plass til hele steika eller kalkunen:) Fantastisk!

Vi driver og oppgraderer nettbutikken. Gleder meg til resultatet er på plass. Noe vil du se allerede. Om du ikke ser noen forskjell og har vært i nettbuikken før, så klikk F5 så får du det nye skjermbildet.
I morra blir det å pakke opp enda flere nyheter. Tenk at 3 leverandører klarer å levere på samme dag. Bloomingville, Maileg og Olsen & Jensen. Alt er på plass i nettbutikken. Det er prisingen og plassering i butikken som tar tid. Speielt når en snakker om hengegøyer og hengestoler. Ønsker meg en liten park eller min egen hage med trær utenfor butikken:)

2 kommentarer:

  1. Utrolig stilig porselen, det der :-)

    Vi har et stort sommerblogglotteri gående, med mange flotte premier! Stikk innom og bli med =)

    SvarSlett
  2. Så flott det var! Elsker når tallerknene er skikkelig store.

    SvarSlett