tirsdag 19. juni 2012

Mugtail og mer fra Japanske Kinto


Butikk hyllene har fått nytt innhold igjen:) Nå er det Mugtails fra Japanske Kinto som opptar plassen. Jeg har ikke bare fått inn de søte koppene med haler. Syns mye av de andre fra samme leverandør var like fint.


Det er en serie hvite kopper med nydelig papirkutting motiv. Navnet "" toi toi toi "" er opprinnelig et gammelt Tyskt uttrykk, som betyr å be om noens lykke og suksess. Hvert motiv har mening, så en kan finne sin favoritt, og ikke minst fantastisk å gi bort. Det er også sjarmerende å eie den samme koppen som noen du bryr deg om.


Alt er i uglasert porselen og har en matt nydelig overflate. Jeg kjenner at jeg liker det litt reine enkle uttrykket. Alle har plass til telys såklart. Og som du ser så er den høyeste veldig fin som vase. De passer lett inn i mange stiler og miljø. Og er et fristk nytt pust. Jeg så de første gang i København i vår og likte de med en gang. Nå er det altså her i butikkhyllene mine:) Til høsten kommer det forresten to nye dyr i mugtailserien.
Du finner alle i nettbutikken HER

5 kommentarer:

 1. Jeg har to søte mugtails med haler, og er veldig glad i dem :)

  SvarSlett
 2. VILKA LÄCKRA MUGGAR, HA EN FIN VECKA, KRAM

  SvarSlett
 3. Nydelige! Kan jeg spørre hvor du fant dem i København? Jeg studerer for tiden her og skulle så gjerne ha kjøpt noen mugtail kopper, men vet ikke hvor de selger dem?!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Jeg vet ikke hvor de har det i køben. Men hør med jesper svangaard på svangard brands. Han har det norske agenturet, men er dansk og har sikkert oversikten.

   Slett
  2. Hei. Jeg vet ikke hvor de har det i køben. Men hør med jesper svangaard på svangard brands. Han har det norske agenturet, men er dansk og har sikkert oversikten.

   Slett