mandag 11. juli 2011

Vintage i butikken

Jeg sitter på fergen til Danmark nå. Ikke noe særlig å blogge om så jeg viser heller de siste bildene jeg tok i butikken.

Har fått inn et helt fantastisk gammelt Fransk skrivebord. Det har skrå skriveplate, som er lokk til oppholdsrom under. En spennende flott farge og fantastisk patina. Vanskelig å ta skikkelig bilde av det når det står i butikk med mange ting rundt og oppå seg. Så egentlig syns jeg det er mye flottere i virkeligheten. Pris er satt til 7000,- Og jeg selger det for en bekjent. Som ikke har plass til det lenger. Ser for meg at dette kan være det ultimate møblet som understreker stilen i et minimalistisk moderne hjem, eller et retrohjem. Men helt klart også et landlig hjem.

Ser jeg har fått med skjønne Ida på bildet også. Hun har vært hos oss i nesten et år nå og har bare et par uker igjen. Da drar hun til Dublin og begynner på studier for å bli interiørarkitekt. Vi ønsker henne lykke til og tusen ganger millioner takk for et godt samarbeid:) Hun kommer og jobber hos oss i feriene sine og det er vi veldig glade for.

Her er en gammel koppehylle. Også fra Frankrike, og jeg vet ikke hvor mange knagger det er på den. T.o.m. en under hyllen mellom skuffene.
En gammel stol og med det flotteste sengeteppet. Det er sydd sammen av gamle Belgiske kornsekker. De er av flott hjemmevevd myk lin. Der er sydd på to broderier fra en gammel duk. De kommer på begge sider av sengens langside. Og det er stort. Passer til dobbelseng. Det er så flott dette teppet at det gjør hele soverommet. Kommer fra Who Found Otto.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Nå er jeg redd strømmen på pc'en snart tar slutt så jeg må skyndte meg og publisere.
Vi er vel midtfjords nå. Vi kjørte ombord i Larvik og båten or stappende full. Der er folk som sitter og går over alt. unger som hyler og, ja, ikke noe særlig trivelig, så jeg skal være glad når turen er over.

1 kommentar:

  1. Hei, Nydelig skrivebord og vakre blikkfang hos deg:-) Sommerklem Siv

    SvarSlett