søndag 19. juni 2011

Nytt Antikk Spillebord

Nytt bord! Har fått tak i et gammelt spillebord. Nydelig som konsollbord
også er det bare å snu og brette ut bordplaten og vips så har du et bord. Da fungerer det supert som forlenger av spisebordet når storfolket toger inn i stua til festmiddag;)
Dette er et veldig fint eksemplar med nydelige utskjæringer, spillekasse med plass til kortstokken, også er det, ikke minst en ordentlig antikvitet. Så dette blir aldri malt av meg i alle fall. Malingen vill jo ødelagt de flotte innfelte gjengenebordplaten.


Vi har vært på sykkeltur med kurv og saks. Plukket store buketter med markblomster og pyntet. Hyggelig å gjøre. Og jeg er overbevist om at vi koste oss så mye mer enn disse "full fart syklistene" i trange tights og glorete farger, som suste forbi. Se så superflinke, sporty og sunne vi er, sa de. Men jeg hørte det ikke. Vi ruslet opp bakkene og trillet hjem til kaffe og kake.

Det har vært en deilig og avslappende helg etter en supertravel uke. Har vært ekstra mange ordre og pakke denne uken. Veldig bra, det liker vi. Full bil flere ganger til dagen er bare gøy:) I morra skal jeg pakke flere.

Må også si at cupcaksene var en suksess. Selv om jeg såklart spiste altfor mange. Så det er med stor fare jeg tillater å ha de stående på disken. De er jo bare så gooode. Men de kommer tilbake de. Dette var bare begynnelsen

Ha en superduper uke alle sammen:)

1 kommentar:

  1. Jøss, må si det var et praktisk bord! Nei, ikke male ikke male...for alld el. Den var flott i fargen som den er!

    Klem

    SvarSlett