onsdag 30. mars 2011

God morgen, og dette ser ut til å bli en nydelig dag. Noen minusgrader nå så tidlig på morningen men med blå himmel og en sol som varmer så stiger nok temperaturen. Deilig.

Jeg skal en tur inn til Oslo med eldstejenta i dag. Hun skal på et viktig skoleintervju og vi er litt spente. I butikken er det nå så mye varer at der nesten ikke er plass til oss. Neida så trangt er der ikke. Men i går kom alle varene fra Miss Etoilie. Og når en får hele leveringen, en og en halv pall med porslene og skjønne fuglebur, ja alt på samme dagen, så blir det så vi river oss litt i håret og lurer på hvor vi skal ha det. Men det ordner seg såklart. Vi er da ikke butikkdamer for ingenting. Der kom også de råeste, kuleste veskene fra Vintage by Fe. Og for dere som venter på klærne derifra, så vet jeg nå at de pakker for harde livet inne hos leverandøren. Så da kommer jakker og flere kjoler. Bl.a den fotside i brunt. Kirsebærgrenen på bildet finnes i butikken og nettbutikken den også. Så søt og sommerlig. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Ha en deilig onsdag:)

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Masse flotte varer du har og en flott blogg, nå venter vi vell bare på at våren skal komme for fullt slik at det blir full fart )) Ha en fortsatt flott vårdag!
  Monica

  SvarSlett
 2. Hei Ragnhild:)
  Takk for sist, var så koselig å møte deg i går:) Kjempe koselig butikk du har,og så utrolig mye fint. Nå har jeg laget et innlegg på bloggen min med mange bilder fra butikken din.
  Ønsker deg en kjempe fin helg, kos deg:)
  Klem Anita

  SvarSlett
 3. Så nydelige kopper fra Miss Etoile.
  Har tatt meg en runde her inne hos deg , mange vakre ting du viser. :)
  Ha en fin søndag videre. :)

  SvarSlett