onsdag 4. august 2010

Disken min har vært litt hodebry. Den er jo så flott. Laget av en gammel dør og andre gamle materialer. Men den har vært for lav. Når en skal jobbe på skjermen med mus (det er en touch skjerm men må bruke musen også) så blir det ondt i ryggen. Og det er slettes ikke bra.

Derfor har min mann snekret en ramme til den. Vi har nå løftet benken oppå rammen og dermed fått den 10cm høyere. Må si det var deilig. Om litt så får rammen kanskje samme matte gråfarge som selve benken også. Men det viktigste er at vi ikke blir helt krokrygget av å jobbe her.

Her ser dere benken som jeg kjøpte først. Hadde tenkt å bruke den som disk. Det er bare det at den har stått i en butikk for ca 100 år siden, og har stått inn mot veggen slik den står her. Derfor hadde den ikke noen fin bakside, som da ville vendt ut mot kunden. Og kundene ville ikke sett hvor fin den egentlig er. Så den må bare stå slik. Syns den er veldig flott.
Det var de to tingene i butikken som ikke er til salgs.

Gyngestolen (hellemanndus for en staving av "jynge";) og putene er til salgs. Gyngestolen er en gammel skjønnhet og veldig god å sitte å gynge i .


Her er litt andre varer. Tallerkenhyllen fra Jeanne d'Arc, superflotte stettefat med klassklokker også noen pip krus som vi bruker til kaffen;)
Tuddelidu. Her jobbes med å legge ut nye varer i nettbutikken, som vanlig.
Ha en glad dag.

10 kommentarer:

 1. Åh så mysigt du har det i din butik. Jag är så avundsjuk på människor som vågar ta tag i saker och satsa. Själv är jag en fegis som tror att allt ska gå åt fanders, haha.
  Önskar dig lycka till.
  Kram Elzie

  SvarSlett
 2. Ser ut som du har fått det veldig flott i butikken - stikker innom deg en dag.....

  SvarSlett
 3. Veldig mye flott i butikken hos deg. Så nydelig disk du har! Smart å lage den litt høyere også. Det gjorde seg godt. Likte så godt gyngestolen og de skjønne putene. Hva er prisen på putene?

  SvarSlett
 4. Herlig Ragnhild, gleder meg til å se på lørdag.....

  SvarSlett
 5. Det ser utrolig flott ut i butikken din...skulle vært der en tur. :)

  SvarSlett
 6. SÅ är man hemma igen, hann inte med något annat denna gången än att handla möbler och fixa iordning men kommer upp igen i september, hoppas vi kan ses då, skulle vara så roligt, ha det gott,

  kramen VIOLA

  SvarSlett
 7. ÅÅså fint du har fått det i butikken din... skjønn disk... smart av mannen din å bygge den opp litt...


  klemmer =)

  SvarSlett
 8. Hei Ragnhild.
  Butikken din ser ut til å bli virkelig flott. Jeg har ikke klart å finne adressen til butikken...Hvor ligger den? Hadde vært koselig å ta turen innom når du åpner.
  Klem fra Marie

  SvarSlett
 9. Gratulerer så masse med ny butikk. Lekre bilder - og de "sjenkene" var herlige! ♥


  Håper du får en flott uke!


  Vibeke :)

  SvarSlett