torsdag 9. april 2009

Litt fra gangen på hytta

Viser dere en krok ifra gangen på hytta. Der henger krigsmerket til bestefar. Det er i sink og har samme snor som bestefar hadde rundt nakken da han hadde det på seg. Også er det en brysnål med fugler som har vært bestemor sin. Det er litt tilfeldig hengt opp der det var en ledig spiker :o) Ikke alt som er nøye planlagt her. Det skal jeg love dere.Bestefar sine tresko er også på plass i gangen. Tenk at jeg kan huske han brukte slike i fjøset.

Gamle ledninger og brytere er det mange av. Ikke alle er i bruk, men de er allikevel ikke fjernet. Dette er et vindfang som er bygget på huset. Vi reiv veggen mellom gang og vindfang, og gjorde det om til en stor gang. Men vindfanget hadde betonggulv og krevde noe nytt. Så da ble det rullesteiner med varmekabler under.


Vi har hatt ruskevær med litt regn i dag. Jobbet litt i hagen. Men her går rådyr og beiter og i går var alle tulipanene spist opp. I morres var alle krokusen borte. Nå er jeg litt lei og oppgitt. Hadde de bare vært store og feite slik at noen såg monn i å jakte på de. Men neida, her får de gå i fre. Og jeg må satse på giftige planter. Nå håper jeg bare gartnerne satser på å krysse frem roser som smaker vondt i en rådyrmunn.


Takk for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen. Jeg koser meg skikkelig med de, og prøver å titte inn til dere alle sammen. Ønsker dere en fortsatt deilig påskeferie.

10 kommentarer:

 1. ååååååå så mysigt det ser ut hos er, halsbandet, och träskorna och det otroligt vackra golvet !! är det sten ? så fint !!!
  Må så gott !
  Glad Påsk !
  Klem Åsa

  SvarSlett
 2. Wow,for et skattekammer dere har der borte i vest:O)også så gøy at minnene fortsatt er igjen i huset......Kos deg videre blandt skattene dine:O)Klem

  SvarSlett
 3. Så nydelige skatter du har på hytta di! Hærlig nostalgi på sitt beste1

  Nyt påsken - og et godt påskeegg:0)

  Stor klem Heidi-anitha

  White vintage

  SvarSlett
 4. Det var tresko med sjarm! Og ja, tenk at han brukte disse. Det var andre prioriteringer på den tiden. Kos dere på hytta full av sjarm:)

  SvarSlett
 5. Herlige sjarmerende detaljer i hytten deres.... Og de gamle treskoene må være moro å ha... Ja tror nok de levde ganske så anneledes den gang enn nå..

  Så trasig med rådyrene som spissr opp plnatene dine..

  Kos dere vider O=)
  Klemmer O=)

  SvarSlett
 6. halloen..
  ..for en drøm av en hytte du har, smekkfull av gamle saker og ting, heldige deg:0)
  ..kos dere videre - nyt påskefri!

  moaklem

  SvarSlett
 7. For en herlig hytte;o)) masse gamle skatter med sjel!!1

  Irriterende med rådyrene som spiser opp hagen!!! de må gjerne være søte å se på men, de bør helst holde seg i skogen!!! På den første hytta vi hadde, var det geiter som spiste opp alle furuene.. det var kun stammen igjen.. og da hadde vi puslet og stelt med de i mange år for å få de til å vokse.. gruff!!!

  Håper dere får en god påske og nyter dagene til tross for manglende blomsterflor...

  Bea i Danmark

  SvarSlett
 8. Så mye flott! Hyggelig med gamle minner fra kjære familiemedlemmer:)Ha en fortsatt fin ferie! Kos dere!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 9. hei, så morsomt å viser frem ting fra en annen tid. påskeklem siv

  SvarSlett
 10. For en herlig samling du har fått samlet deg opp jo! De gamle skoa tok jo bare kaka :)

  Håper du får en riktig trivelig påskehelg!
  Klem/Aina

  SvarSlett