tirsdag 2. desember 2008

Julepynt og noteark


Jeg har fått tak i flere noteark. Disse er i en stor bok og kan lett tas ut i dobble ark. Da blir de så store at en kan bruke de til innpakking av ganske store gaver. Også er det kjempefint med sorte blonder som innpakkingsband. Det tar opp fargen og fremhever de sorte notene.

De er også fine å rulle kremmerhus av. Når jeg ruller kremmerhus bruker jeg tosidig tape eller slike små brikker som en limer inn fotografier med. De har også lim på begge sider og kan lett sjules inn der kremmerhuset er dobbelt.

Trenger du ark så får du kjøpt det her.

Så kan du fylle det med det du ønsker. Kanskje du har laget noe deilig julekonfekt å ha i. Da har du den perfekte vertinne gave. Akkurat det har jeg tenkt å ha med til vertskapet på julaften.


Disse gamle julekulene har jeg også fått inn i butikken.

Da jeg var liten så var det de kulene med inntrykket side med forskjellige farger inni, som helt klart var favoritten. Du ser en på det øverste bildet. Det var liksom så spennende å putte fingeren inni hullet og kjenne på mønsteret.

Min far var helt hekta på disse fuglene. Jeg kan huske han kjøpte noen nye hvert år. Mor var ikke så begeistret og var litt oppgitt når han kom hjem med enda flere. Jeg har ikke så mangen hele igjenn. Enten har stjerten løsnet, eller så har fjæren eller foten løsnet eller blitt skjeiv. Den på bildet er en fra fars innkjøp.

Og ikke tro jeg har pyntet juletreet allerede. Neida, dette bildet er 2 år gammelt ;))

6 kommentarer:

 1. så nydelige noteark..og at de var store er jo et pluss.
  ..må inn å sjekke!
  Go`nattahilsen fra Moa

  SvarSlett
 2. Disse notearkene ser jeg at mange lager så fine ting med. Men det å bare bruke dem til innpakking er jo knall lurt. Jeg er musikkelsker og spiller tre instrumenter, så jeg sliter litt med å krølle notene jeg da, he he. Men lekkert er det. Jeg har også dilla på slike juletrefugler. Var så heldig å arve min farmors gamle juletrepynt, og der var det så mye nydelig, som brakte frem juleminner, blant annet mange slike fugler. Ha en fin uke : )

  SvarSlett
 3. hei-hei...
  så nydelige bilder, er så svak for gammeldags juletrepynt...
  Ja noteart er så nydelig å pakke gaver inn i...
  har selv vært heldig og fått tak i på loppis.
  ha en fin dag, stor klem ,magny

  SvarSlett
 4. Det ligger noe til deg inne hos meg ;)

  Ha en fin dag videre.
  Klem,Kari

  SvarSlett
 5. Flott! Har nesten ikke hjerte til å bruke noteark til innpankning jeg. Det blir jo fine pakker da!

  SvarSlett